Kapnos: Αυτά είναι τα δρομολόγια από και προς αεροδρόμια για μέρες των γιορτών

Δρομολόγια από και προς αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και για τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle, «με μικρές αλλά απαραίτητες αλλαγές, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό».

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Kapnos, η μοναδική μέρα κατά την οποία δεν θα

πραγματοποιηθούν δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο Πάφου, είναι εκείνη των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου 2023, και αυτό, όπως αναφέρεται, λόγω της αναμενόμενης ελάχιστης διακίνησης επιβατών.

Την παραμονή του νέου έτους, στις 31 Δεκεμβρίου 2023, το τελευταίο δρομολόγιο από Λευκωσία προς αεροδρόμιο Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί στις 21.0Ο και από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Λευκωσία στις 21 .45. Τα δρομολόγια από και προς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο θα επαναρχίσουν λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 05.00 το πρωί της πρωτοχρονιάς από Λευκωσία και στις 05.45 από αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς τα δύο αεροδρόμια βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://kapnosairportshuttle.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα