Τριάρα η ΑΕΛ, δεύτερη θέση και στο -2 από την κορυφή

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού, σε εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι στο -2 από την κορυφή ενώ οι ομάδα της Λευκωσίας έμεινε στους 23 βαθμούς. 

Καλή εμφάνιση, τρία τέρματα και δύο πέναλτι για την ΑΕΛ. Επηρεάστηκε από το γρήγορο τέρμα

που δέχθηκε ο Ολυμπιακός και από το γεγονός πως ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα προσπάθησε να βάλει πίεση στην ΑΕΛ και να την εμποδίσει στον τρόπο ανάπτυξης της. Στο πρώτο 10λεπτο το κατάφερε όμως στο 13ο λεπτό η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σαμπίνια πάνω στον Μπάμπιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ριέρα που ήταν εύστοχος για το 1-0. 

Αποχαιρέτησε με νίκη το 2020 η ΑΕΛ

Η ομάδα της Λεμεσού στην συνέχεια είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας μετά και το προβάδισμα που πήρε. 

Στα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου ήταν η κόκκινη που δέχθηκε ο Σαρφό του Ολυμπιακού στο 42' μετά απο χτύπημα στον Νταβόρ εκτός φάσης. 

Στο 51' η ΑΕΛ πέτυχε δεύτερο τέρμα όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Παρ'ολα αυτά, η ομάδα του Κέρκεζ κέρδισε πέναλτι στο 60' μετά από παράβαση του Ζαχαρίου (απευθείας κόκκινη) στον Μπάμπιτς και εκεί ήρθε το 2-0. Ο φορ της ΑΕΛ αφού το κέρδισε, ήταν και ο εκτελεστής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καράδαη.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός και με δύο παίκτες λιγότερους δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, η ΑΕΛ πίεσε και στο 66ο λεπτό πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Μαϊντεβατς πήρε κάθετη πάσα στην περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3-0. 

Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και η ΑΕΛ πήρε ακόμα μια εντός έδρας νίκη που την κρατά στα ψηλά της βαθμολογίας και στο -2 απο την πρώτη θέση.  

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords
Τυχαία Θέματα