Mίζες γιατρού για να παρακολουθήσει το Champions Leage

Νέες μαρτυρίες φαίνεται να έχει στα χέρια της η αστυνομία εναντίον των συλληφθέντων γιατρών. Μάλιστα τα τελευταία σημαδεμένα 600 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο διευθυντής της ΩΡΙΛΑ Λευκωσίας, είχαν προορισμό για το Μιλάνο και τον τελικό του Champions Leaque στις 28 Μαϊου.

Τα έξι φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που έλαβε σε φάκελο λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες, φαίνεται να καίνε περαιτέρω τον διευθυντή της ωτορινολαριγγολογικής κλινικής του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας Γιαννάκη Κυαμίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, τη στιγμή που πήρε στο χέρι τον

φάκελο με τα χρήματα φέρεται να δήλωσε ότι του ήρθε γάντι καθώς ήθελε να μεταβεί στο Μιλάνο προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions Leaque μεταξύ της ΡΕΑΛ και της ΑΤΛΕΤΙΚΟ στις 28 Μαϊου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα νέα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση των ανακριτών τα τελευταία 24ωρα συνηγορούν στο ότι συγκεκριμένο ακουολογικό κέντρο φέρεται να έπαιρνε τα περισσότερα περιστατικά τοποθέτησης ακουστικών. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία που έχει στα χέρια της η αστυνομία στο ίδιο κέντρο εργοδοτείται στενό συγγενικό πρόσωπο του διευθυντή της ΩΡΙΛΑ Λευκωσίας. Το διάταγμα κράτησης για τους 2 πρώτους συλληφθέντες λήγει την ερχόμενη Κυριακή και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί ανανέωση. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύσει και για τον διευθυντή της ΩΡΙΛΑ του γενικού νοσοκομείου Λάρνακας με τη διαφορά ότι το διάταγμα ήταν διάρκειας 5 ημερών και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα