O Thadd Correia, ομιλητής στο Tedx Nicosia Salon

Το παρών του στο Tedx Nicosia Salon θα δώσει ο Thadd Correia, ως ένας εκ των ομιλητών.

Ο Thadd Correia γεννήθηκε στο Τρίνιτατ και μεγάλωσε στον Καναδά, όπου και ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές του στην Αγγλική Λογοτεχνία και στην Eκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του York (με Honours). Ακολούθως απέκτησε επιπρόσθετα πιστοποιητικά στους τομείς της Ειδικής Εκπαίδευσης, της Συμβουλευτικής και της Θεατρικής αγωγής.

Στην Κύπρο,

μετακόμισε το 2007. Δραστηριοποιήθηκε τόσο σε οργανισμούς για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, όσο και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Κύπρο αλλά και στον Καναδά. Απώτερος του σκοπός η διασφάλιση μιας πιο ασφαλούς, πιο προστατευτικής και δίκαιης κοινωνίας, που θα δίνει σε όλους αναιξεραίτως ισάξια πρόσβαση σε υπηρεσίες, την εκπαίδευση, αλλά και σε περιβάλλον εργασίας απαλλαγμένο από οποιαδήποτε μορφή προκατάληψης και παρενόχλησης.

Ο Thadd πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της κοινότητας και θεωρεί πως για να διαρκέσει οποιαδήποτε προσπάθεια για αλλαγή, χρειάζεται μεγάλος συντονισμός από όλα της τα μέλη. Ο ίδιος βλεπει τις προσπάθειές του σαν ένα μικρό μέρος ενός ευρύτερου κοινωνικού κινήματος, που ελπίζει ότι θα συνεχίσει να προωθεί το μήνυμα της αλληλοφροντίδας, επιτείνοντας έτσι την πνευματική αλλά και την κοινωνική μας εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα