Α. Βγενόπουλος: "Παραπλανημένος ο Κυπριακός λαός"

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με σημερινή του ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι «Ο παραπλανημένος Κυπριακός λαός θα καταλάβει κάποτε την αλήθεια»

Συγκεκριμένα, ο πρώην ισχυρός άντρας της ΛΑΪΚΗΣ βάλει κατά της Νομικής Υπηρεσίας, του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, αλλά και του εκδότη της εφημερίδας "Πολίτης" Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο κ. Βγενόπουλος

κάνει λόγο για ποινικά αδικήματα και κατάργηση του Κράτους Δικαίου από μεριάς Υπουργού Δικαιοσύνης, καθώς και για «προετοιμασία της κοινής γνώμης» από τη Νομική Υπηρεσία με σχετικές ανακοινώσεις .

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Είναι εντυπωσιακή η χθεσινή ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας της Κύπρου που δείχνει κάποια έκπληξη, θέλει ενημέρωση κ.λ.π., αφού όχι μόνον εγνώριζε την ποινική εξέταση για τα διάφορα θέματα της ΛΑΪΚΗΣ που διεξάγετο στην Ελλάδα, αλλά είχε συμμετάσχει σε σειρά συσκέψεων με τις Ελληνικές Εισαγγελικές Αρχές.

Ήδη από 23-9-2014 με εισήγηση της Αστυνομίας η Νομική Υπηρεσία είχε αποδεχθεί ότι για τα διερευνώμενα αδικήματα που εφέροντο να έγιναν από Έλληνες στην Ελλάδα ήταν αρμόδια η Ελληνική Δικαιοσύνη. Μάλιστα στην ποινική εξέταση στην Ελλάδα είχαν υπαχθεί όλες οι αιτιάσεις των Κυπρίων ανακριτών όπως είχαν μεταφερθεί στον Έλληνα εισαγγελέα δικαστικής συνδρομής, άλλωστε κατόπιν αιτήματος της αρμόδιας Εισαγγελέως οι Κυπριακές Αρχές απέστειλαν ηλεκτρονικά και όλα τα αρχεία τους προς αξιολόγηση για να την συνδράμουν στο έργο της.

Κατόπιν των ανωτέρω, η χθεσινή ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας στοχεύει απλώς να προετοιμάσει σταδιακά την Κυπριακή κοινή γνώμη, αφού ποτέ δεν είχε αρμοδιότητα για τους Έλληνες, κάτι που θα έπρεπε να είχε το θάρρος να το εξηγήσει εξ αρχής. Ως προς τα «διαβήματα» δε που θα κάνει «προς τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές» καλή τύχη, αλλά για να μην κουράζονται τους πληροφορώ ότι τις «συνεχιζόμενες ανακρίσεις» στην Ελλάδα μπορούν να τις ξεχάσουνε. Στην Κύπρο βέβαια είναι δικαίωμά τους να τις συνεχίσουν έστω και αν είναι πλέον άνευ αντικειμένου. Ότι και να κάνουνε όμως ο παραπλανημένος Κυπριακός λαός θα καταλάβει κάποτε την αλήθεια, ότι με στοχοποιήσανε άδικα για να προστατεύσουν τους πραγματικούς υπεύθυνους για την καταστροφή της ΛΑΪΚΗΣ και της Κυπριακής Οικονομίας.

Για την προστασία όλων αυτών έχει θυσιασθεί και ο κ. Ιωνάς Νικολάου, ο μόνος Υπουργός Δικαιοσύνης παγκοσμίως που γνωρίζω που διαπράττει συνεχώς ποινικά αδικήματα και καταργεί το Κράτος Δικαίου.

Υ.Γ. Συκοφάντη Παπαδόπουλε η απόφαση ήταν Εισαγγελέως Εφετών και όχι του Αστυνόμου Σαΐνη που σε εφοδιάζει συνέχεια με «απόρρητα» στοιχεία της πλάκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα