Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Γαλλία

Οι οικοδεσπότες φιλοξενούν την Αλβανία. Ρωσία - Σλοβακία και Ρουμανία - Ελβετία σήμερα



Αρχίζει σήμερα η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2016. Aγωνιστική που, σε μεγάλο βαθμό, ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε κάθε όμιλο. Η οικοδέσποινα Γαλλία υποδέχεται στις 22.00 τον αδύναμο

κρίκο του 1ο ομίλου Αλβανία. Χωρίς καμιάν αμφιβολία, το φαβορί για τη νίκη είναι η ομάδα της Γαλλίας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη έκπληξη.
Η Γαλλία, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του 1ου ομίλου, έχει τρεις βαθμούς και, σε περίπτωση που αποκτήσει τη νίκη σήμερα, τότε μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να γίνει κάτι τέτοιο, νωρίτερα στις 19.00 η Ελβετία θα πρέπει να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία με αντίπαλο τη Ρουμανία.
Η Γαλλία, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου της, και απελευθερωμένη από το άγχος της πρεμιέρας, έδειξε ότι είναι ικανή για να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την άλλη η Αλβανία στον πρώτο της αγώνα παρουσιάσε αρκετά αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι της και δύσκολα θα κοιτάξει στα μάτια τη Γαλλία.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρουμανία αντιμετωπίζει την Ελβετία. Αγώνας εξαιρετικά κρίσιμος και για τις δυο ομάδες. Αυτό γιατί η Ρουμανία στην πρεμιέρα απέναντι στη Γαλλία έδειξε καλά στοιχεία και σύνολο, το οποίο μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Σήμερα θέλει πάση θυσία τη νίκη και αυτό έτσι ώστε να πάει στην 3η αγωνιστική με τρεις βαθμούς αντιμετωπίζοντας την Αλβανία, ενώ την ίδια ώρα η Ελβετία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Αν νικήσει σήμερα τότε μπορεί να τερματίσει και στη δεύτερη θέση. Σημαντικό παιχνίδι είναι και για τους Ελβετούς, αφού με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανεξαιρέτως του τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στη δύναμη και στο πάθος των ποδοσφαιριστών.
Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων ανοίγει η αναμέτρηση του β' ομίλου μεταξύ της Ρωσίας και της Σλοβακίας. Οι Ρώσοι υπό τον κίνδυνο της αποβολής τους από τη διοργάνωση, λόγω των επεισοδίων των οπαδών τους στην πρεμιέρα, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις από την Αγγλία. Σήμερα θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να φτάσει στους τέσσερεις βαθμούς αφήνοντας τους Σλοβάκους στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Το σημερινό πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Γαλλία - Αλβανία 22:00
Ρουμανία - Ελβετία 19:00
2ος όμιλος
Ρωσία - Σλοβακία 16:00

Keywords
Τυχαία Θέματα