ΑΕΚ: Πονάει στη μέση (η αποστολή)

Λαβωμένη αμυντικά θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό παιγνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ, αφού στις απουσίες των Λαρένα, Τομάς, Μπόλιεβιτς και Λαμπάν προστέθηκε και ο Μουρίγιο.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε σήμερα (22/04) η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΖ

(Σάββατο 23/04, 18:00).

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ατομικά προπονήθηκε ο Murillo και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τιμωρημένοι Larena, Tomas, Boljevic και Laban. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Catala, που ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και ολοκληρώνεται αύριο (09:00-13:00). Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουνμιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (16:30). H τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Αργότερα σήμερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας, Thomas Christiansen και τον Daniel Mojsov.

Keywords
Τυχαία Θέματα