ΑΕΚ: Με το ίδιο πλάνο;

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα όπως και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Με εξαίρεση τον μόνιμα τραυματία Σεράν Πόλο και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για τακτικούς λόγους, ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Βάσει του γεγονότος ότι η ΑΕΚ προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση

και τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, θα είναι μάλλον έκπληξη να δούμε κάποιο νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει αποδείξει πάντως ότι υπολογίζει το ίδιο όλους τους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό είμαστε κάπως επιφυλακτικοί για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι φυσικά ο Τόνιο Ραμίρες. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν και αυτή την εβδομάδα οι Καταλά - Νίνου και στα δυο άκρα οι Μαρτσίνιακ και Ορτίθ. Στη μεσαία γραμμή δύσκολα θα αλλάξει η εξαιρετική τριάδα των Μπόλιεβιτς, Τομάς και Λαρένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επιθετική τριπλέτα. Τετέ και Εγγλέζου θα παίξουν στα φτερά, ενώ ο ευρισκόμενος σε εξαιρετική φόρμα Αντρέ Άλβες θα ηγηθεί για ακόμα μια φορά της επιθετικής γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα