ΑΕΛ: Ο τελικός περνά από το Δασάκι

Η κάκιστη πορεία επί θητείας Χριστάκη Χριστοφόρου και η μέτρια επί Μάκη Χάβου έφεραν τη σημερινή κατάσταση στην ΑΕΛ. Να εύχεται να αφήσει βαθμούς στο Δασάκι η Σαλαμίνα για να ελπίζει στην 6αδα. Μια θέση την οποία θα έπρεπε να είχε καπαρωμένη εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς οι ερασιτεχνισμοί και μια σωρεία σοβαρών λαθών της διοίκησης οδήγησαν την ομάδα μέχρι τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου άλλαξε τα δεδομένα

και η ΑΕΛ βρήκε πολύ καθυστερημένα τη χαμένη της ταυτότητα. Πλέον, όμως, είναι αργά, αφού τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, ενώ το χειρότερο αποτελεί το γεγονός ότι η μπάλα είναι στα πόδια των αντιπάλων αντί στα δικά της.

Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι. Η ΑΕΛ περιμένει θετικό αποτέλεσμα του Εθνικού αύριο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως να κάνει τη δική της υπέρβαση την Πέμπτη στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια. Και οι δυο αποστολές είναι δύσκολες, αφού από όποια πτυχή και να δει κάποιος το θέμα, η ομάδα της Λεμεσού έχει τις λιγότερες πιθανότητες να τερματίσει στο πρώτο γκρουπ.

Όπως και να ΄χει, η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να υποστηρίξει τον Εθνικό στο αυριανό παιγνίδι και να παίξει τα ρέστα της στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα