"Αυτοκτόνησε" η Γιουνάιτεντ (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "αυτοκτόνησε" στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", αφού, παρότι προηγήθηκε με 2-0 και 3-2, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Νιούκαστλ. Τρομερός Ρούνεϊ με δύο γκολ και μία ασίστ.

FT - VIDEO (Premier League): Newcastle United 3-3 Manchester

UnitedAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Tuesday, 12 January 2016

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ, ύστερα από χέρι του Σανσέλ Εμπεμπά μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" βρέθηκε πολύ κοντά στην επίτευξη δεύτερου γκολ, μετά από τρομερή κάθετη του Τζέσι Λίνγκαρντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ρομπ Έλιοτ. Η Νιούκαστλ "απάντησε", ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Νταβίντ Ντε Χέα απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ. Τελικά, στο 38' ο Ρούνεϊ από εκτελεστής έγινε δημιουργός, πάσαρε στον Λίνγκαρντ και ο νεαρός επιθετικός με όμορφο πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, οι "καρακάξες" επέστρεψαν στη διεκδίκηση του αγώνα, με τρομερή πασά (με το κεφάλι) του Αγιόθε Πέρεθ και εξαιρετικό τελείωμα του Βαϊνάλντουμ.

Οι παίκτες του Στιβ Μακλάρεν εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο μέρος και με "προίκα" το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κυνήγησαν την ισοφάριση. Στο 52', ο Mούσα Σισοκό έχασε μία τεράστια ευκαιρία, αλλά ο Ντε Χέα αρνήθηκε με νέα εντυπωσιακή επέμβαση το γκολ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν, αφού στο 67' ο Κρις Σμόλινγκ έριξε τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Άτκινσον έδειξε σωστά την "άσπρη βούλα". Ο Σέρβος άσος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντε Χέα για το 2-2. Όμως, ο Ρούνεϊ δεν είχε πει την... τελευταία λέξη και με τρομερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έβαλε και πάλι σε θεση οδηγού την ομάδα του. Ενώ όλα έδειχναν πως η Γιουνάιτεντ θα αποδράσει με το "διπλό" από το "Σεντ Τζέιμς Παρκς", τελικά ένα απίθανο σουτ του Πολ Ντάμετ στο 90' χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στους άλλους αγωνες η Γουέστ Χαμ κέρδισε εκτός με 3-1 την Μπόρνμουθ και η Άστον Βίλλα κέρδισε μετά απο την πρωτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κρίσταλ Πάλας με 1-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα