"Από τις νίκες που μένουν στην ιστορία"

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε από πλευράς ΚΟΠ για τον χθεσινό θρίαμβο της Εθνικής Ελπίδων μέσα στην Τουρκία, δηλώνοντας ότι είναι από τις νίκες που θα μείνουν στην ιστορία της Κύπρου.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή στο Ράδιο Πρώτο:

Για τη μεγάλη επιτυχία των Ελπίδων στη Τουρκία: Περιμέναμε να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Η νίκη δεν ήρθε

από τύχη ή συγκυρίες αλλά από εξαιρετική προσπάθεια και οργάνωση. Μπορούσαμε για περισσότερα τέρματα. Είναι από τις νίκες που μένουν στην ιστορία. Πλέον πρέπει να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και αυτοπεποίθηση. Ήταν και το ντεμπούτο του προπονητή μας σε επίσημο παιχνίδι. Παίζουμε την ερχόμενη Δευτέρα στο στάδιο "Dimco-Αμμόχωστος", η είσοδος είναι ελεύθερη στις 16:30 στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου.

Για την Εθνική Ανδρών: Στους Άνδρες είναι μία νέα διοργάνωση με διαφορετικά δεδομένα. Διαχρονικά η Κύπρος δεν μπορούμε να θέτουμε μακροχρόνιους στόχους, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στο Βέλγιο. Είναι καλό ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας. Όλοι όσοι είναι στην αποστολή είναι μία χαρά. Η προπώληση πάει αρκετά καλά, γεμίζουν τμήματα συνεχώς στη Δυτική και Ανατολική κερκίδα. Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον, από Δευτέρας θα μπορούμε να πούμε και πάνω κάτω νούμερα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται, ρωτά, αγοράζει εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα