Αναγέννηση Δερύνειας: Τρία παιχνίδια, όλη η χρονιά!

Τα συναισθήματα που συνοδεύουν τη μέχρι τώρα παρουσία της Αναγέννησης στην α΄ κατηγορία είναι ανάμικτα. Από τη μια η ικανοποίηση των πολύ καλών εμφανίσεων και από την άλλη η απογοήτευση για το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές. Σε αυτό το στάδιο πάντως, υπερτερεί το αίσθημα της ικανοποίησης και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ας μην ξεχνούμε ότι η ομάδα του Αδάμου Αδάμου αντιμετώπισε τρεις μεγάλες ομάδες (ΑΕΛ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ) έχοντας πολύ καλή παρουσία, ενώ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ερμή, ο οποίος αποδεικνύεται ότι διαθέτει ένα πολύ καλό

σύνολο.

Το ζητούμενο όμως είναι να έρθουν άμεσα και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στις επόμενες τρεις αγωνιστικές η ομάδα της Δερύνειας θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες, κόντρα στις οποίες μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη. Την ερχόμενη Κυριακή η Αναγέννηση υποδέχεται τη Δόξα, ακολούθως ταξιδεύει στο γειτονικό Δασάκι, ενώ στη συνέχεια θα παίξει στο «Τάσος Μάρκου» με την Καρμιώτισσα.

Προφανώς και η σεζόν δεν θα τελειώσει στην 7η αγωνιστική, αν όμως η ομάδα δεν κάνει σεφτέ στα τρίποντα σε αυτήν τη σειρά των τριών αγώνων τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα. Αυτό μάς έχει διδάξει το παρελθόν. Με τις εντυπώσεις και τις τιμητικές ήττες -ή έστω ισοπαλίες, όπως αυτή με την Ομόνοια- δεν γίνεται δουλειά. Χρειάζονται τρίποντα και μάλιστα άμεσα. Να προσθέσουμε ότι μετά την τριάδα των αγώνων που προαναφέραμε ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα