Ανακοίνωση Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ!!

Επιτέλους, η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για το θέμα Νεϊμάρ, για την αποχώρηση του από την ομάδα. Το μπαμ της μεταγραφής του στην Παρί είναι θέμα ώρων, αφού πριν από λίγο η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μαζί με τον πατέρα-ατζέντη του, ενημερώνοντας την καταλανική ομάδα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση:

"Ο παίκτης Neymar Jr, συνοδευόμενος από τον πατέρα-πράκτορά του, ενημέρωσε σήμερα το πρωί

την FC Barcelona για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία. Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος τούς ενημέρωσε πως πρέπει να καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ύψους 222.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε απάντηση σε όσα αναφέρονται για τα μπόνους επέκτασης του συμβολαίου του, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει για μια ακόμα φορά, πως τα έγγραφα θα παραμείνουν σε συμβολαιογράφο έως ότου ολοκληρωθεί η υπόθεση. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έλαβε προσωρινή άδεια προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Σύντομα, θα προσθέσουμε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου, Τζουζέπ Βίβες, για την υπόθεση του Νεϊμάρ".

Keywords
Τυχαία Θέματα