Αναβαθμισμένο το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Με αυξημένο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κούρσα του φετινού Πρωταθλήματος Γυναικών όπου συμμετέχουν οκτώ ομάδες.

Πέραν από τον μόνιμο πρωταγωνιστή Απόλλωνα, έντονη είναι και φέτος η παρουσία της Λευκοθέας Λατσιών ενώ σημειώνεται και η αξιόλογη παρουσία της ενοποιημένης Ανόρθωσης ΑΕ Αμμοχώστου, που γνώρισε όμως δύο ήττες στα ισάριθμα ντέρμπι με Απόλλωνα και Λευκοθέα.

Το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σημάδεψε και το τέλος με το εντυπωσιακό σερί του Απόλλωνα με τις 95 συνεχόμενες νίκες. Η πρωταθλήτρια ομάδα στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Λευκοθέα Λατσιών.

Ο

Απόλλωνας τις προηγούμενες επτά χρονιές πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και για τελευταία φορά έχασε ξανά βαθμούς (2-2) στο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων στις 12 Απριλίου 2009.

Η ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων, από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Πρωταθλήματος Γυναικών, παρουσιάζει και φέτος αξιόλογη εικόνα και είναι επικίνδυνος αντίπαλος για τις ομάδες που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα οι ομάδες μας με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν διατηρούν το Γυναικείο Πρωτάθλημα σε αξιόλογα επίπεδα και αυτή η παρουσία τροφοδοτεί ασφαλώς και τις Εθνικές μας ομάδες με αξιόλογες ποδοσφαιρίστριες.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταθλήτρια ομάδα εξασφαλίζει εισιτήριο συμμετοχής για το Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών περιόδου 2016 – 2017.

Η πρώτη του 2016

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ η κούρσα του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 14 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής.

Η πρώτη αγωνιστική του 2016 θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου και το πρόγραμμα της περιλαμβάνει:

ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων – Απόλλωνας

Πάφια – Ανόρθωση ΑΕ Αμμοχώστου

Champions Ύψωνα – Χρυσομηλιά

Δάφνη Τρούλλων – Λευκοθέα Λατσιών

Keywords
Τυχαία Θέματα