Ανόρθωση: Στο -8… με τα «δώρα» του Χόλγκερσον

Η Ανόρθωση έδωσε δυο γκολ-δώρο στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως ήταν δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα στο παιχνίδι.


Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα του Μιλίνκοβιτς έδειξε ότι πατούσε καλύτερα στον αγώνα, όμως με την πάροδο του χρόνου η απόδοση της έπεφτε. Με αποκορύφωμα τα δυο λάθη του Χόλγκερσον, από τα οποία προήλθαν τα γκολ του ΑΠΟΕΛ

και ουσιαστικά έθεσε γερές βάσεις για το διπλό από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έκανε ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο με την φανέλα της Ανόρθωσης. Καθόλου συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και ως εκ τούτου ήταν λογικό να πραγματοποιήσει το λάθος που θα έδινε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πετύχει γκολ. Τα λάθη έγιναν, τα δυο γκολ του αντιπάλου ήταν γεγονός και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αλλάξει κάτι, αν και η Ανόρθωση πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση.

Η Ανόρθωση πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της ήττας και να κοιτάξει μπροστά γιατί αν δεν το κάνει θα το πληρώσει ακριβά. Από την 3η θέση έπεσε στην 4η και στο -8 από την κορυφή, με τον Απόλλωνα να την προσπερνά στην βαθμολογία μετά από αρκετό καιρό. Η Ομόνοια βρίσκεται στο -5 και η Ανόρθωση θα πρέπει να επανέλθει στις νίκες πριν βρεθεί σε δυσκολότερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα