ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Κετσπάγια

Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Ομόνοια, ενώ μεσοβδόμαδα υπάρχει και το πρώτο παιγνίδι κυπέλλου με τον Άρη. Ως εκ τούτου οι επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγαι στον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό, ίσως, να είναι με ορίζοντα τη συνέχεια.


Διαχείριση τόσο της κούρασης όσο και του κινδύνου που υπάρχει στο να συμπληρώσουν κάποιοι παίκτες απαγορευτικό αριθμό καρτών (στο όριο οι Βάντερ, Μοράις, Ντε Βινσέντι και Σέρτζιο).
Σε καμία περίπτωση ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θέλει να χάσει κανένα ποδοσφαιριστή

ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι, ωστόσο δύσκολα θα αφήσει εκτός του αυριανού αγώνα Μοράις και Ντε Βινσέντι. Απλώς θα έχουν οδηγίες να είναι διπλά προσεκτικοί, αφού θεωρούνται απαραίτητοι στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Επί της ουσίας η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα θα έχει ορισμένες αλλαγές. Η μια θα αφορά στην τετράδα της άμυνας, με τον Αμορίν να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος είναι ετοιμοπόλεμος και πιθανόν να πάρει τη θέση του Μερκή. Οι Καρλάο, Σέρτζιο (δεξιά) και Μιλάνοφ (αριστερά) δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους Μοράις-Βινίσιους, αφού υπάρχει έλλειψη επιλογών στη συγκεκριμένη θέση. Ναι μεν αποκτήθηκε ο Εστρέλα (έχει δικαίωμα συμμετοχής), αλλά με τρεις προπονήσεις δεν είναι σε θέση να «σπάσει» το δίδυμο. Σε πιο προωθημένο ρόλο το προβάδισμα έχει ο Ντε Βινσέντι, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν προτιμηθεί ο Στίλιτς. Ο Βόσνιος, σ’ ένα παιγνίδι που αναμένεται πολύ κλειστό, είναι σε θέση να περάσει κάθετες πάσες και γενικότερα να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Άρα, είναι πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού ο Στίλιτς, και να αγωνιστούν στα φτερά οι Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτας. Στην κορυφή της επίθεσης είδαμε τον Κετσπάγια να προτιμά τον Σωτηρίου στα δύο τελευταία παιγνίδια, αλλά αυτή τη φορά έχει προβάδισμα ο Φερνάντο Καβενάγκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα