Απόλλων: Φόβος, αμέλεια και… ευθύνες

Η ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σίγουρα θα φέρει εξελίξεις, με τον Πέδρο Εμάνουελ να έχει αποκλειστικά την ευθύνη. Όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ 2-0 και αγωνίζεσαι και με παίκτη περισσότερο και τελικά γνωρίζεις την ήττα, τότε αυτό μόνο «αυτοκτονία» μπορούμε να το αποκαλέσουμε.

Τελικά εκεί που γράφαμε προ ημερών ότι ο Απόλλωνας μας απέδειξε πολλάκις φέτος ότι δεν φοβάται τα ντέρμπι, χθες το φοβήθηκε. Φόβος, οπισθοχώρηση, αμέλεια, ευθύνες και κακή διαχείριση, είναι αυτά που σκεφτόταν ο κάθε φίλαθλος του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Εκεί που ο Απόλλωνας

μπήκε δυναμικά στο ντέρμπι, έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Ανόρθωσης, «κέρδισε» κατά κράτος τον συνάδελφο του Αντρέ Πάους στη μεγάλη διάρκεια του αγώνα, ήρθε η ξαφνική οπισθοχώρηση με τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας να μην έχει λύση για να ανατρέψει την εικόνα που έβλεπε. Μία εικόνα που για 60 περίπου λεπτά ανήκε δικαιωματικά στον Απόλλωνα κι’ όμως κατάφερε να επιστρέψει στην Λεμεσό χωρίς βαθμούς, σ’ ένα ματς που έμοιαζε «δικό του».

Δικαιολογημένα δέχεται κριτική και ο ίδιος αλλά και οι παίκτες, αφού αμφότεροι αδίκησαν τον εαυτό τους. Το στραπάτσο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δύσκολα θα ξεχαστεί, είναι από τα ντέρμπι που θα μείνει στην ιστορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Δόθηκε αρκετές φορές τη φετινή σεζόν πίστωση χρόνου στην ομάδα, ίσως το ποτήρι να έχει ξεχειλίσει, όμως δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι που θα πάρουμε αποφάσεις. Αν στον Απόλλωνα πιστεύουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, καλό θα ήταν να προχωρήσουν άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα