Απόλλων: Προσηλωμένοι στη Σαλαμίνα

Μπορεί οι μεταγραφικές διεργασίες να είναι έντονες στον Απόλλωνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει αποπροσανατολισμός από το στόχο της νίκης στο πρώτο παιχνίδι του 2016, το Σάββατο απέναντι στη Ν. Σαλαμίνα. Ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι, αφού συνήθως οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν δύσκολα στη Λεμεσιανή ομάδα. Άλλωστε, κανείς στον Απόλλωνα δεν ξεχνά την ήττα στον Α’ γύρο στο «Αμμόχωστος» και συνεπώς δεν υπάρχει το περιθώριο για χαλάρωση…

Η νίκη πριν από τη διακοπή επί της ΑΕΛ και οι μαζικές επιστροφές

παιχτών έχουν ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία στον Απόλλωνα και ο Πέδρο Εμανουέλ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές αυτές συνθήκες και να παρουσιάσει την ομάδα του ακόμη πιο φρέσκια και δυναμική στο παιχνίδι του Σαββάτου. Έχει μελετήσει αρκετά τη Ν. Σαλαμίνα και σε κακία περίπτωση δεν παρασέρνεται από τις διαδοχικές απώλειες της. Πέραν του τιμωρημένου Σακέτι και ενδεχομένως του Σιμόες που προπονείται ατομικά, η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα της με μοναδικό στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά κορυφής.

Θα είναι εξαιρετικής σημασίας για τον Απόλλωνα να κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με νίκη και προς τούτο άπαντες στην ομάδα είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα