Απόλλων: Θα κτυπήσει στην γρηγοράδα του

Η πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος κόντρα στη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Ο Απόλλωνας με τα 45 γκολ υπέρ θα προσπαθήσει κόντρα στην Ομόνοια να εκμεταλλευτεί το στοιχείο αυτό. Οι γαλάζιοι σκοράρουν σερί και αυτό το στοιχείο ίσως βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Ιοάν Αντόνε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΓΣΠ και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση των στόχων της.

Με νίκη η ομάδα της Λεμεσού θα αφήσει πίσω τους πράσινους με δέκα βαθμούς διαφορά και θα παλέψει με

τον ΑΠΟΕΛ για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στον Απόλλων νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ, για αυτό το ντέρμπι. Γνωρίζουν παράλληλα πως ο αυριανός αγώνας καμία σχέση δεν θα έχει με αυτόν του πρώτου γύρου. Σε εκείνον τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε επικράτησαν πολύ εύκολα με 3-0 έχοντας πρωταγωνιστή τον Φώτη Παπουλή ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα.

Σε αυτόν επενδύει ο Ρουμάνος τεχνικός και στο αυριανό ντέρμπι. Μαζί με τον Γκιε-Γκιε προσφέρουν δυναμικότητα και γρηγοράδα στην επίθεση της ομάδας, κάτι το οποίο είναι πλεονέκτημα για την ομάδα. Ωστόσο αρκετή προσοχή θα πρέπει να υπάρξει και στην άμυνα της ομάδας αφού δεν διαθέτει και τους καλύτερους αριθμούς. Ένα γκολ κατά μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο Ρουμάνος τεχνικός ελπίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα