Άρης: Ψάχνει την πρώτη νίκη στη β' φάση

Να πετύχει την πρώτη του νίκη στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, που θα τον ξαναβάλει στη διεκδίκηση της 7ης θέσης μετά τα νέα βαθμολογικά δεδομένα, θέλει ο Άρης, που ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει στο Μακάρειο τη Δόξα. Η λεμεσιανή ομάδα, μετά την αφαίρεση των δύο βαθμών από την ΑΕΛ, βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση του β΄ γκρουπ και θα προσπαθήσει να την διεκδικήσει στα εναπομείναντα

6 παιγνίδια μέχρι να τελειώσει η χρονιά.

Ταυτόχρονα νίκη σήμερα θα τον βοηθήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη μαθηματική παραμονή του στην κατηγορία, που ήταν και ο στόχος του Άρη από την έναρξη της σεζόν. Ο Κώστας Καϊάφας δεν θα έχει για πρώτη φορά φέτος στη διάθεσή του τον Κύπρο Χριστοφόρου, που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιγνίδι της ομάδας. Εκτός θα είναι επίσης ο Παναγή και πιθανότατα και ο Χαραλάμπους. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός, θα αποτελείται από τον Νουρεντινόφσκι στο τέρμα. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Θεοφίλου και αριστερά ο Ευσταθίου.

Οι Οζίας και Μποργκ θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αουρέλιο, Παχίπης και Πρεντέσκου, ενώ στην επίθεση οι Ράνος (ή Μπόνιφεϊς), Κύπρου και Μαραγκουδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα