«Ιερή» κόντρα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ

Δήλωση εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Ονούφριος Κουλλά ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για τη μονή Αββακούμ.

Όπως αναφέρει, εκείνο που είναι προφανές και έκδηλο από την εμμονική στάση του ΑΚΕΛ για πολιτικοποίηση του θέματος.

Στη συνέχεια γραπτή απάντηση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ,

Γιώργος Κουκουμάς, αναφέροντας ότι «είναι πικρή η εμπειρία της χώρας από τη συναγερμική δεκαετία που ξήλωσε το κράτος δικαίου και ποδηγέτησε θεσμούς».

Διαβάστε ακόμη: «ΠτΔ, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ αντί να ενοχλούνται με όσα συμβαίνουν, επιτίθενται στο ΑΚΕΛ»

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Όταν όλοι απαιτούν την πλήρη διερεύνηση των συμβάντων στη μονή Αββακούμ, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Εκκλησίας, το ΑΚΕΛ… βλέπει απροθυμία όλων πλην του ιδίου.

Εκείνο που είναι προφανές και έκδηλο από την εμμονική στάση του ΑΚΕΛ για πολιτικοποίηση του θέματος, είναι η απεγνωσμένη προσπάθειά του για κομματική εκμετάλλευση του σκανδάλου και για στοχοποίηση της Εκκλησίας, πατώντας βάναυσα στα αισθήματα πικρίας των πιστών.

Απάντηση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά στον ΔΗΣΥ

Ίσως ο ΔΗΣΥ όταν μιλά για διερεύνηση της υπόθεση Αββακούμ, να εννοεί διερεύνηση όπως αυτή για τα χρυσά διαβατήρια και άλλα σκάνδαλα της δεκαετίας του. Είναι πικρή η εμπειρία της χώρας από τη συναγερμική δεκαετία που ξήλωσε το κράτος δικαίου και ποδηγέτησε θεσμούς. Για αυτό όχι μόνο το ΑΚΕΛ αλλά και η μεγάλη μερίδα της κοινωνίας ανησυχούμε. Και για αυτό θα απαιτούμε καθημερινά να λάμψει η αλήθεια.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Ονούφριου Κουλλά, εκ νέου απάντηση στο ΑΚΕΛ

Επειδή το ΑΚΕΛ διερωτάται για τι είδους διερεύνηση απαιτούμε, η απάντησή μας είναι μία και μοναδική. Απαιτούμε το σκάνδαλο να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα που διερευνήσαμε το σκάνδαλο της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ στη Δρομολαξιά, που οι ένοχοι κατέληξαν στη φυλακή.

Όπως και τα σκάνδαλα των ΧΥΤΥ που το τελικό αποτελέσματα ήταν πρώην και εν ενεργεία δήμαρχοι και πρώην βουλευτές και στελέχη κομμάτων να καταδικαστούν, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα