Δύο μήνες χωρίς Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν η Άρσεναλ

Ο Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ για περίπου οκτώ εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για τις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League και την τελική φάση του EURO 2016, καθώς ενημερώθηκε ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Άγγλος διεθνής, τραυματίσθηκε την προηγούμενη

εβδομάδα, σε σύγκρουσή του με τον Χαβιέρ Μασεράνο της Μπαρτσελόνα, στη διάρκεια της εντος έδρας ήττας 2-0 για το Champions League. «Θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, αλλά δεν θα χρειαστεί επέμβαση» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βενγκέρ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Σουόνσι και πρόσθεσε: «Φοβηθήκαμε ότι θα χρειαζόταν, όταν είδαμε τη μαγνητική, αλλά στο τέλος είναι θετικά τα νέα».

Εφόσον επιστρέψει στα μέσα Απριλίου, ο Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν θα έχει το χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2016 (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου), όπου η εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τις Ρωσία, Ουαλία και Σλοβακία στο πλαίσιο του 2ου ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα