Ένα επαναστατικό gel για τη φροντίδα του δέρματος

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας έχουν συχνά επιπτώσεις στην υγεία μας, αλλά ξεχνάμε συχνά το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας: το δέρμα μας! Το κρύο, η κούραση, το στρες, οι υποχρεώσεις του νοικοκυριού προκαλούν συχνά ευαισθησίες και ερεθισμούς στο δέρμα που μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ενοχλητικοί.

Ανακούφιση για όλη την οικογένεια έρχεται να προσφέρει το επαναστατικό ItchEze Cooling Gel. Το ItchEze Cooling Gel ανακουφίζει το δέρμα από τις κοκκινίλες, ερεθισμούς, ξηρότητα και φαγούρα, εύκολα και άμεσα. Η μοναδική τεχνολογία OsmoCare που διαθέτει, χρησιμοποιεί

την όσμωση για να προκαλέσει άμεση απορρόφηση του νερού από την επιδερμίδα, επιτυγχάνοντας τη γρήγορη επανενυδάτωση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη ανακούφιση από τη φαγούρα και τη δυσφορία.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που καθιστά το ItchEze Cooling Gel μοναδικό, είναι το γεγονός ότι δεν αφήνει κατάλοιπα και οσμές, δε λερώνει τα ρούχα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, κάτι που το κάνει εύκολο και γρήγορο στη χρήση. Είναι ασφαλές για χρήση από όλη την οικογένεια, ακόμα και για βρέφη άνω των έξι μηνών, στο πρόσωπο και το σώμα.

Το Itch eze εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθεται σε μορφή gel στην τιμή των €9,80 (100 gr). Αναζητήστε το στα φαρμακεία.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα