«Επιχείρηση της χρονιάς»: Δύο βραβεία στην Grow Green Κύπρου

Δύο βραβεία κέρδισε η μαθητική εταιρεία Grow Green της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Επιχείρηση της χρονιάς 2017» του Junior Achievement Europe (JA) που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11 και 13 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, στο

διαγωνισμό συμμετείχαν πέραν των 200 φοιτητών από 37 φοιτητικές ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Στην GrowGreen απονεμήθηκε το Βραβείο Access της FedEx, το οποίο αναγνωρίζει επιχειρήσεις που οι δραστηριότητες προβάλλουν καλύτερα τις αρχές της παγκόσμιας σύνδεσης. Επιπλέον, η CEO της GrowGreen Ειρήνη Ανδρέου, έλαβε το βραβείο JA Alumni Leadership, το οποίο αναγνωρίζει μαθητές που επέδειξαν εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, επιδρώντας θετικά στην ομάδα και στην εταιρεία τους.

Η εταιρεία Grow Green δημιούργησε μια βιοδιασπώμενη γλάστρα με το όνομα «πράσινο κουτί» από επαναχρησιμοποιημένο καφέ. Η γλάστρα μπορεί να μεταφυτευθεί απ’ ευθείας στο χώμα αφού διασπάται στο έδαφος, ενώ ταυτόχρονα ο καφές δρα σαν λίπασμα για το φυτό.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Junior Achievement Cyprus, Ελοΐζα Σαββίδου είπε πως πρόκειται για δύο πολύ διακεκριμένα βραβεία και αυτό αποδεικνύει ότι, με τη σωστή υποστήριξη και περιβάλλον, οι Κύπριοι μαθητές έχουν το επιχειρηματικό ταλέντο και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αριστεύσουν σε διαγωνισμό ευρωπαϊκού επιπέδου.

Ο Τεύκρος Χειμώνας, μαθητής της GrowGreen, σημείωσε ότι ο διαγωνισμός ήταν μια από τις πιο πολύτιμες εμπειρίες που έχουν ζήσει μέχρι τώρα και πρόκειται να μείνει στο μυαλό τους ως μια εκπληκτική ανάμνηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα