Επιτέθηκε σε αστυνομικούς ο 43χρονος- Εντοπίστηκαν σφαίρες και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 43 ετών, μετά τον εντοπισμό πιστολιού και σφαιρών, στην κατοχή του, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε σήμερα το μεσημέρι, στη Λευκωσία. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Λευκωσίας, μετέβηκαν για έλεγχο

σε περιοχή στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι, ύποπτο πρόσωπο διαμένει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ιδιοκτησία άλλου προσώπου.

Κατά τον έλεγχο, στο υποστατικό εντοπίστηκε ο 43χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι. Ο 43χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου και ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, που παρά το ότι ο 43χρονος επιτέθηκε εναντίον τους και προέβαλε αντίσταση, προχώρησαν στη σύλληψη του.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών – ΥΠ.ΕΓ.Ε., του Αρχηγείου Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι, το πιστόλι το οποίο είχε στην κατοχή του ο 43χρονος ήταν έμφορτο, με σφαίρα στη θαλάμη και αριθμό φυσιγγίων στη φυσιγγιοθήκη.

Σε έρευνα που έγινε στο υποστατικό, ανευρέθηκαν άλλα 7 πλήρη φυσίγγια και χρηματικό ποσό ύψους 5,500 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, με τον ύποπτο να αναφέρει πως πρόκειται για εισοδήματα από την εργασία του σε εστιατόριο.

Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες σε Ιρανό στην παλιά Λευκωσία - Είχε στην κατοχή του πυροβόλο όπλο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιτέθηκε, 43χρονος#45 Εντοπίστηκαν,epitethike, 43chronos#45 entopistikan