Εθνικός: Η δεύτερή του ευκαιρία

Από το όνειρο της εξάδας αρχές του Γενάρη, τώρα ο Εθνικός καλείται να παλέψει για τη σωτηρία του. Η προσφυγική ομάδα είναι ουραγός στο β’ γκρουπ δυναμικότητας και θα πρέπει να αρχίσει το μάζεμα βαθμών, πριν να είναι αργά. Ο Εθνικός βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς, όσους και ο Ερμής, ενώ η διαφορά από την 4η Πάφο είναι στους τρεις βαθμούς. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ομάδα του Ντανίλο Ντόσιτς, η οποία κάνει αρχή σήμερα στη δύσκολη προσπάθειά της για παραμονή με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο. Μια

αναμέτρηση χωρίς αύριο για την προσφυγική ομάδα, η οποία έχει στο μυαλό της μόνο τη νίκη. Άλλο αποτέλεσμα, δεν θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του Εθνικού… αλλά θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά του για σωτηρία. Παιχνίδια θα υπάρξουν αρκετά μέχρι την ολοκλήρωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος… ωστόσο η αρχή θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Αρχές Ιανουαρίου ο Εθνικός πέτυχε τρεις σερί νίκες και όλοι έλεγαν ακόμη και για είσοδο στην πρώτη εξάδα… αλλά από τότε κάποιος έσβησε το διακόπτη στην ομάδα. Τελευταία φορά που οι παίκτες του Εθνικού πανηγύρισαν νίκη ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή, στις 17/1 με 2-1. Από τότε και σε επτά παιχνίδια μετρούν τρεις ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα να βρεθεί σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, που ακόμη και στην τελευταία αγωνιστική τον μέλλον της στην Α’ κατηγορία ήταν αβέβαιο. Παρά την ισοπαλία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, παρέμεινε στην κατηγορία των μεγάλων (αφού η ΕΝΠ ηττήθηκε) και πλέον θα έχει δεύτερη ευκαιρία για να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο. Αυτός είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερη και μεγαλύτερη προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα