Εξετάζει μέχρι και απαγόρευση των δανεισμών η FIFA

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο να ρίξει στο τραπέζι το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών και φαίνεται διατεθειμένη ακόμα και να απαγορεύσει το συγκεκριμένο μέτρο!

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό France Football, ο Τζιάνι Ινφαντίνο μαζί με τους συνεργάτες του στη FIFA κάνουν σκέψεις για την απαγόρευση των δανεισμών μεταξύ των συλλόγων.

Αρκετοί

είναι οι σύλλογοι που δανείζουν πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε μεταγραφική περίοδο και η FIFA εξετάζει να περιορίσει το συγκεκριμένο μέτρο ή ακόμα και να απαγορεύσει τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών!

Το ζήτημα θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση τον προσεχή Οκτώβρη και φυσικά η απόφαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όπως γίνεται αντιληπτό οι μεταγραφές θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από μια τέτοια απόφαση.

Στη FIFA θεωρούν ότι οι σύλλογοι δαπανούν περισσότερα χρήματα πλέον για δανεισμούς παικτών παρά για κανονικές μεταγραφές, ενώ αμφισβητούμενες είναι και οι τιμές που παρουσιάζονται κατά τη μετακίνηση των ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού, θεωρώντας ότι σημαντικά ποσά κρύβονται στα συγκεκριμένα deals.

Keywords
Τυχαία Θέματα