Ιγκουαΐν, ο πρώτος στόχος του Μουρίνιο

Ο Γιανγκά Εμπιουά έκανε πλάκα στον Ζλάταν στο γκολ της Λιόν κόντρα στην Παρί και λίγο αργότερα ο Σουηδός πήρε την εκδίκησή του, ισοπεδώνοντας τον αντίπαλό του!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκοράρει ασταμάτητα με τη Νάπολι και ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται αποφασισμένος να τον πάρει στην... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Corriere dello Sport".

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει καταφέρει να γυρίσει υπέρ του το κλίμα με τις δύο τελευταίες επιτυχίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι της Μίντιλαντ

(5-1) και της Άρσεναλ (3-2), παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν χάνει χρόνο και συνεχίζει να γυριζει την Ευρώπη για να κοιτάζει παίκτες με την προοπτική ότι στο φινάλε της σεζόν θα γινει το deal του με τους "κόκκινους διαβόλους".

Πριν από περίπου 10 ημέρες ταξίδεψε στο Μιλάνο και παρακολούθησε το Ίντερ-Σαμπντόρια, με πολλούς να θεωρούν πως ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ο πρώτος μεταγραφικός του στοχος, ωστόσο η "Corriere dello Sport" υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο "Special One" έχει βάλει στο μάτι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή μέσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπληρώνει πως για να "κλείσει" τον Αργεντινό στράικερ (μετράφει φέτος 25 γκολ σε 27 παιχνίδια στη Serie A και συνολικα 60 γκολ σε 96 εμφανίσεις του με τη Νάπολι), η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει 80.000.000 ευρώ!

Σημειώνεται πως η ρήτρα που έχει βάλει η Νάπολι στον παίκτη ανέρχεται σε 94.500.000 ευρώ (λήγει το συμβόλαιό του μέχρι το 2018) ενώ για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα