Κ. Δημητρίου: «Είναι το μοναδικό βάλσαμο» (ηχητικό)

Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα τον αποκλεισμό από το κύπελλο και μια νίκη κόντρα στην Ανόρθωση είναι το μοναδικό βάλσαμο στην πληγή. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αποκλεισμό και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Αναμφίβολα μετά τον τρόπο που χάσαμε το εισιτήριο, με τον πιο οδυνηρό τρόπο, η επόμενη μέρα μας βρίσκει αποφασισμένου. Ξεχνάμε ότι συνέβη χθες και σκεφτόμαστε αποκλειστικά το παιχνίδι του Σαββάτου».
«Ναι μεν χάθηκε ο στόχος του κυπέλλου, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θέλουμε πάση θυσία νίκη με την Ανόρθωση. Είμαστε μέσα στους στόχους μας στο πρωτάθλημα. Είναι και το μοναδικό βάλσαμο στις πληγές που άνοιξε ο αποκλεισμός».
«Τα δυο τελευταία χρόνια δεν είχαμε ηττηθεί και δεν καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο του τελικού. Μόνο περηφάνια πρέπει να νιώθουμε για αυτή την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά».
«Δεν συμφωνώ καθόλου ότι αυτή η ομάδα δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας».
«Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι αφήσαμε πίσω τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Πίεση υπάρχει».
«Λαρένα, Τομάς, Μπόλιεβιτς και Λαμπάν είναι τιμωρημένοι. Η συμμετοχή των Καταλά και Μουρίγιο θα ξεκαθαρίσει αύριο. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό, λύσεις πρέπει να βρούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα