Κετσπάγια: «Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια Προπονητής του Μήνα Φεβρουαρίου

--------------------------------------------------------------------------------------

Οι προπονητές α’ κατηγορίας αντάμειψαν τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ που μέτρησε μόνο νίκες στα παιχνίδια πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο και μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια κέρδισε το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα» του Συνδέσμου

Προπονητών, για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Γεωργιανός είχε μόνο νίκες σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος κατά τον περασμένο μήνα αλλά και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola, αποκλείοντας τον Άρη. Έτσι, άφησε πίσω του σε ψήφους τον Απόστολο Μακρίδη της Πάφου και τον Τόμας Κρίστιανσεν της ΑΕΚ.

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές που με ψήφισαν ως τον καλύτερο προπονητή του μήνα Φεβρουαρίου αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και δίνουν την νίκη στην ομάδα» δήλωσε ο Κετσπάγια για την βράβευσή του και συνέχισε: «δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες και ειδικά τον τελευταίο καιρό. Χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα» διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο έπαθλο ψηφίζουν ελεύθερα οι προπονητές α’ κατηγορίας, επιλέγοντας τους τρεις προπονητές που θεωρούν ότι ξεχώρισαν το δεδομένο μήνα, χωρίς να μπορούν να ψηφίσουν τον εαυτό τους. Η ψηφοφορία είναι μυστική. Στο τέλος της σεζόν θα αναδειχθεί ως Προπονητής της Χρονιάς όποιος κερδίσει το έπαθλο πιο πολλές φορές.

Για όλα τα νέα του Συνδέσμου Προπονητών μπείτε στο www.footballcoaches.com.cy και στο www.facebook.com/cypruscoaches.

Keywords
Τυχαία Θέματα