«Λειτουργά επιλεκτική μνήμη» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε σε δηλώσεις από πλευράς Ομόνοιας, όσον αφορά μια δήλωση που έκανε για την διαιτησία.

Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα και τους δικούς της στόχους.
Ήμασταν αρκετά έξυπνοι και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Ανόρθωσης. Με υψηλή πίεση που προκάλεσε και τα λάθη. Ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στην κορυφή ήταν να κερδίσουμε. Η προσήλωση μας είναι στο επόμενο παιχνίδι
Δεν

θυμάμαι ευκαιρία της Ανόρθωση στο πρώτο 45λεπτό, πέραν από αυτή του Κάλβο και ένα μακρινό σουτ.
Μια ομάδα δεν δείχνει την καλή αγωνιστική εικόνα όταν επιτίθεται αλλά και όταν αμύνεται. Η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ είναι συνολική».

Για τις καταγγελίες της Ανόρθωσης για την διαιτησία:
«Είναι δικαίωμα της Ανόρθωσης. Είμαι βέβαιος, μετά και τις αναλύσεις των ειδικών, ότι ήταν ένα παιχνίδι με λάθη από πλευράς διαιτησίας, με λάθη από πλευράς των ομάδων. Κάθε λάθος παίζει τον δικό του ρόλο. Πάνω στο γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση, υπήρχε διπλή παράβαση. Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο σε ότι αφορά στην δικαιότητα του αποτελέσματος. Δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια του Μιλίνκοβιτς»

Για τις δηλώσεις Κετσπάγια:
«Αυτό δεν έχει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ. Είπε αυτά που ένιωθε και δεν μπορώ να προσθέσω το οτιδήποτε».

Για το παιχνίδι με Αγία Νάπα:
«Πλέον δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ακόμη και με Αγία Νάπα θα πρέπει να το κάνουμε εύκολο στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ έπρεπε να ιδρώσει για να πάρει αυτό το τρίποντο. Κοιτάζουμε βήμα-βήμα. Υπάρχουν 36 βαθμούς. Μόνο αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή»

Για τις δηλώσεις απο πλευράς Ομόνοιας:

«Υπήρχαν δηλώσεις από την Ομόνοια που ενοχλήθηκαν για το «κρύψε να περάσουμε» για το θέμα της διαιτησίας. Λειτουργά μια επιλεκτική μνήμη στο ποιες είναι οι θέσεις του ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία. Θα πρέπει να σκύψουμε στο πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε. Οι εισηγήσεις του ΑΠΟΕΛ ήταν κάθετες και δεν άλλαξαν. Ήταν η απομάκρυνση του Σνόντι και του Καπιτανή. Κάποιοι ξεχνούν αυτή την τοποθέτηση. Κάποιες ομάδες πρωτοστάτησαν στο να εκφραστεί και να παρθεί η απόφαση ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε αυτή την στιγμή. Εξ ου και το κρύψε να περάσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα