Μαζωνάκης: Παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα ταμπού

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και μίλησε μεταξύ άλλων τι θεωρεί ο ίδιος προκλητικό και τι όχι.

«Τίποτα δεν θεωρώ προκλητικό, όμως φοβάμαι ότι καμιά φορά κάποιοι συγχέουν το προκλητικό με το προσβλητικό. Δεν με προκαλεί τίποτα, με προσβάλλουν όμως αρκετά από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι έχει ξεπεράσει τα όρια, εκείνος απαντάει: «Ποτέ δεν θέλησα να προκαλέσω. Αν τώρα τα social media και διάφοροι άλλοι, για να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους

σκοπούς, ερμήνευσαν κάποια συμπεριφορά μου ως πρόκληση, δεν φταίω εγώ... Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο».

Αρσενικό και καυτό σορτς, βαμμένα νύχια ή ψηλοτάκουνα ταιριάζουν; «Καταρχήν όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ μαζί. Περιγράφετε μια εικόνα λες και αυτό ήταν ο κανόνας του dress code μου. Θα ήταν πιο έντιμο για ορισμένα media να παραδεχθούν ότι μένουν σε αυτό γιατί απλά μπορεί να προκαλέσει ένα «σκανδαλάκι» και εκεί να τελειώνει η συζήτηση, για να ξέρουμε και τι λέμε. Εκεί έξω, υπάρχει γενικότερη υποκρισία και, βάσει αυτής, πολλοί παριστάνουν τους κριτές».

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι επιδιώκει να κάνει έρωτα στο μπαλκόνι τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου, αλλά αυτή την περίοδο που κάνει κρύο το αποφεύγει. «Για μένα δεν υπάρχουν ταμπού πουθενά. Είναι υπόθεση του καθενός και του ανθρώπου που επιλέγει να δημιουργήσουν τους όρους που ταιριάζουν και στους δυο».

Keywords
Τυχαία Θέματα