«Με δυο φονικά θέλω και πληροφορίες για να είμαι σε επαγρύπνηση;»

Έντονος για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Κλάδου αστυνομικών του σώματος παγκύπριας συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ. Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Νίκος Λοιζίδης, είπε πως ακόμη και με γραφεία συλλογής πληροφοριών που είχε στο παρελθόν η Αστυνομία, είχαμε πενταπλό και μετά τετραπλό φονικό.

«Καλά θα ήταν όταν μιλάμε, να μιλάμε με γεγονότα… να μην λέμε κάτι που ακούγεται ωραίο και όμορφο. Δεν είναι θέμα αν το γραφείο μπορεί να ανταπεξέλθει σε πληροφορίες, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο, γιατί κακά τα ψέματα τις πληροφορίες δεν θα τις λάβουμε από τον ιερέα

της εκκλησίας.. θα παρθούν ίσως απ’ εκεί που προέρχεται το έγκλημα. Εκεί είναι το πρόβλημα».

Συνέχισε λέγοντας, «να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα επειδή έγιναν κάποιες λανθασμένες δηλώσεις χθες. Χρειάζομαι πληροφορίες για να ξέρω αν θα γίνει φονικό όταν η τελευταία δολοφονία που έγινε ήταν 13 Ιουνίου στη Λεμεσό. Τώρα είχα δυο φονικά, χρειάζομαι πληροφορίες για να είμαι σε επαγρύπνηση; Να είμαστε σωστοί και ρεαλιστές ως Αστυνομία. Τώρα έχουμε πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα γιατί λειτουργούμε με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να κλείσουν κάποια τμήματα και να πάνε αστυνομικοί εκεί που πρέπει».

«Η λύση είναι στον πυρήνα του οργανογράμματος της Αστυνομίας. Η Αστυνομία πρέπει να ιδρύσει ομάδα ΔΙΑΣ για να δρα άμεσα και όχι να έχει ομάδα Ζ να πηγαίνει σε τροχαίες καταγγελίες. Η δομή μας έχει αποτύχει. Πρέπει να μπούμε μπροστά από τα εγκλήματα, τα οποία άλλαξαν status», είπε.

Διαβάστε ακόμη

ΦΩΤΟ: Αυτούς αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση φόνου του ΚαλογερόπουλουΦόνος Αλεξούι: «Παρέλαση» προσώπων από το ΤΑΕ ΛευκωσίαςΦόνος Καλογερόπουλου: Με μάσκα ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας (ΦΩΤΟ)
Keywords
Τυχαία Θέματα