Με τα φτερά της Blue Air σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air, ανακοινώνει ότι, από τις 19/01/2015 ανοίγει νέα επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονική μετ’ επιστροφή για να εξυπηρετήσει

το επιβατικό κοινό της Κύπρου. Το νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει πτήσεις προς τις δυο Ελληνικές πόλεις ως ακολούθως :

Θα εκτελούνται 7 πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα – Κυριακή) και 3 πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή), ενώ οι πτήσεις αυτές αναμένεται να αυξηθούν. Αξίζει να τονιστεί ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο προς Βουκουρέστι με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυο της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς . Το ολοκληρωμένο αναλυτικό μας πρόγραμμα πτήσεων είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα www.blueairweb.com

Η ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας, την ώθησε να προσθέσει στο πρόγραμμα της νέους προορισμούς, επιδιώκοντας μια δυναμική παρουσία στο χώρο αερομεταφορών τόσο στο νησί μας όσο και στην Ευρώπη. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, θα προσφέρει πολύ προσιτές τιμές στο επιβατικό κοινό της Κύπρου και οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το έμπειρο προσωπικό της Orthodoxou Aviation Ltd που είναι και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο καθώς και από τους τουριστικούς σας πράκτορες.

O Tudor Constantinescu εμπορικός διευθυντής της Blue Air ανέφερε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύπριο ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται τα τελευταία 7 χρόνια για τα ταξίδια του από και προς Βουκουρέστι. Εμείς με τη σειρά μας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη αυτή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο επιβάτη να ταξιδεύει φθηνά και ασφαλισμένα και σε άλλους προορισμούς αρχής γενομένης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Με 7 χρόνια παρουσίας μας στην Κυπριακή αγορά, αισθανόμαστε την Κύπρο σαν το σπίτι μας”.

Aπό την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, κ.Αντώνης Ορθοδόξου δήλωσε ότι “είναι με ανάμεικτα συναισθήματα που υποδεχόμαστε την ανάπτυξη του πτητικού προγράμματος της Blue Air προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην Κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε. Η Κύπρος είναι νησί και η παρουσία δυνατού δικτύου σύνδεσης είναι αναγκαία τόσο για τις ταξιδιωτικές ανάγκες του κοινού αλλά και την οικονομία του τόπου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air , όπως κάνει άλλωστε από το 2008’’.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ή καλώντας το Τηλεφωνικό Κέντρο στην Κύπρο στο 22 755 300 / 24 841180 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00 π.μ. – 17:30 μ.μ.). Επιπλέον, κρατήσεις θα γίνονται μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρείας στην Κύπρο, Orthodoxou Aviation Ltd και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Eπιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο της εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας στο 24 008 490 Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή (08:00 - 20:00) και Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (08:30 - 20:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα