Νέα Σαλαμίνα: Διαφορά στο οικονομικό με Μακρίεφ

Σε συνεχή επαφή με τον Ντίμιταρ Μακρίεφ για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας και στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών προκύπτει οικονομική διαφορά της τάξεως των 30 χιλιάδων ευρώ.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας, γι’ αυτό και εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση. Ωστόσο, για να επιτευχθεί συμφωνία, επιβάλλεται ο Μακρίεφ να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Ο 32χρονος επιθετικός εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ την

ίδια ώρα δέχεται κρούσεις και από Κυπριακές ομάδες. Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δίνει ολιγοήμερη πίστωση χρόνου στον ποδοσφαιριστή για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ενώ καθοριστικό θεωρείται το ραντεβού που θα έχουν οι δύο πλευρές την ερχόμενη βδομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν την απάντηση του Ιβάν Τσούργιουριτς, ενώ από βδομάδας είναι προγραμματισμένα τα ραντεβού του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου και της εφορίας με τους Πεδρίτο και Φούσκο, τους οποίους θέλουν, επίσης, να διατηρήσουν στο ρόστερ της νέας περιόδου. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, η διοίκηση θα αναμένει προτάσεις από υποψηφίους για ακόμη δύο βδομάδες, ενώ ταυτόχρονα ο Μάκης Παπαϊωάννου θα κάνει τη δική του έρευνα για την εξεύρεση του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας, που εκτός απροόπτου θα είναι ξένος. Ακολούθως θα γίνει αξιολόγηση των υποψηφίων για να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Keywords
Αναζητήσεις
ντιμιταρ μακριεφ νεα σαλαμινα
Τυχαία Θέματα