Νέα Σαλαμίνα: Μακρίεφ και Κούλλη πάρτε την ομάδα πάνω σας...

Η απουσία των τιμωρημένων Ζάρκοβιτς και Σκοπελίτη αλλά και η απουσία των Μπεμπά, αναγκάζουν τον Ντε Γιόνγκε να ανακατέψει την τράπουλα για τον ερχόμενο αγώνα στο Παραλίμνι, ενώ όλοι ευελπιστούν ότι ο Τσίνα θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά αυτή την εβδομάδα και να είναι στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού.

Με δεδομένες τις πιο πάνω απουσίες, παίκτες με ηγετικό χαρακτήρα θα πρέπει να αναλάβουν δράση, ώστε να καταφέρει η ομάδα της στόχους της. Ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων" Ντιμιτάρ Μακρίεφ θα πρέπει ν' ανεβάσει

στροφές και όπως στον α' γύρο να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα σκοράροντας, σε επιτυχίες. Ο Ντε Γιόνγκε περιμένει πολλά από τον φορ του, μας έχει αποδείξει ότι τ’ έχει το σκοράρισμα, επιβάλλεται όμως να επανέλθει στους δικούς του ρυθμούς, στους ρυθμούς που μας είχε συνηθίσει.

Ένας άλλος παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα και στα φτερά είναι ο Κούλλης Παύλου. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μετά από το διάστημα αποχής του λόγω τραυματισμού, θα πρέπει να εισέλθει άμεσα στην ομάδα ως βασικός, μπορεί να βοηθήσει από τα πλάγια, ενώ με τα τρεξίματα και την ταχύτητα του, μπορεί εύκολα να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες.

Keywords
Αναζητήσεις
makrief salamina
Τυχαία Θέματα