Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός στο Λευκόθεο

Με ένα μεγάλο ντέρμπι θα πέσει η αυλαία της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται στο Λευκόθεο τον Κεραυνό, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00.

Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ την νίκη κόντρα στον Κεραυνό, για να «πάρουν το αίμα τους πίσω», αφού τον πρώτο γύρο γνώρισαν την ήττα στο «Κώστας Παπαέλληνας». Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς,

και με νίκη θα μπορέσει να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα. Στο «στρατόπεδο» του ΑΠΟΕΛ υπάρχει η πίστη πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, και να επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε ο στόχος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Όμως, ο πολύ καλός φετινός Κεραυνός, έχει επίσης τους ίδιους στόχους με τον ΑΠΟΕΛ, δηλαδή την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Η ομάδα του Στροβόλου έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, και μετράει έξι νίκες και μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής. Το τέλος του πρώτου γύρου τον βρήκε άλλωστε στην 1η θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με τον Απόλλωνα. Το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, από εκεί που έμεινε. Δηλαδή παίρνοντας τα απαραίτητα θετικά αποτελέσματα, για να μπορέσει να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα