«Ο φίλος μου ο Πουρσαϊτίδης έκανε σοβαρό λάθος. Είτε αρέσει είτε όχι...»

Για το ντέρμπι αιωνίων του περασμένου Σαββάτου και τις επικείμενες αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στο κύπελλο τοποθετήθηκε ο Κώστας Μαλέκκος.

Ο παλαίμαχος άσος των κυπριακών γηπέδων τοποθετήθηκε στον Super Sport FM για…

…το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου: «Το θέαμα και η εικόνα από πλευράς ΑΠΟΕΛ ήταν σαν να έβλεπες φιλικό προετοιμασίας.

Ένα ΑΠΟΕΛ χωρίς πάθος και με διαφορές από την ομάδα του παρελθόντος. Δεν έχω δει μια αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχω δει ένα πάθος, ένα τάκλιν και μου φαινόταν σαν φιλικό, και ελπίζω να μη παρεξηγηθώ όταν λέω φιλικό. Εξήγησα τους λόγους. Ο φίλος μου ο Πουρσαϊτίδης έκανε σοβαρό λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος όταν έπαιξε με έναν μπακ δεξί τον Κλωναρίδη, κόντρα στον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος τον Λέτσιακς. Στο σημερινό παιχνίδι περιμένω να δω αντίδραση και πάθος από τον ΑΠΟΕΛ, να δείξει ότι θέλει το κύπελλο, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα δούμε ούτε επαναληπτικό»

…τα παιχνίδια κυπέλλου: «Είναι δύο παιχνίδια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Κύπρο. Έχουν διαφορές στη φετινή σεζόν, όμως δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι αιωνίων. Δε μπορούν να γίνουν προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια. Λέμε κάποια δεδομένα, όμως σίγουρα αυτή τη στιγμή μια στις δύο ομάδες, στην προκειμένη ο ΑΠΟΕΛ δε βρίσκεται και στα καλύτερά του. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αγωνιστικά και βαθμολογικά είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Να μην ξεχνάμε ότι για τον ΑΠΟΕΛ ακόμη και εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας δήλωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν η χειρότερη ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε η καλύτερη ομάδα και η χειρότερη. Στο άλλο παιχνίδι κυπέλλου είναι φαβορί η Ανόρθωση κόντρα στην Καρμιώτισσα»

…τη μάχη του τίτλου: «Η μεγάλη έκπληξη είναι που δεν βρίσκεται στην εξάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θα πω δικαίως ο Ολυμπιακός είναι στην εξάδα, γιατί αν δεις τη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό και κάτω, όλες οι ομάδες πλην της Πάφου έχει περισσότερα γκολ υπέρ παρά κατά. Οι άλλες ομάδες έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ από αυτά που έχουν βάλει. Αυτό είναι στατιστικό διαβάθμισης. Το δεύτερο γκρουπ δεν θα είναι εύκολο, κάποιες ομάδες σίγουρα έχουν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Στο πάνω γκρουπ για εμένα οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Τα πλέι οφ είναι ξεχωριστά, είναι μικρές οι βαθμολογικές αποστάσεις και όλα μπορούν να αλλάξουν με μια ήττα ή μια νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα