Οι αθηναϊκές πίστες στην Κύπρο για τα Χριστούγεννα!

Ένας Δεκέμβριος που θυμίζει αθηναϊκές πίστες. Αρκετοί είναι οι αγαπημένοι Ελλαδίτες τραγουδιστές που καταφθάνουν στην Κύπρο προκειμένου να προσφέρουν μοναδικές νύχτες, τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ξεκινώντας από απόψε, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρεθεί στο Hilton Park για μια μοναδική εμφάνιση. Στην Πάφο θα βρεθεί η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία για δυο εμφανίσεις στις

22 και στις 23 του μήνα. Η Καίτη Γαρμπή, θα θυμίσει στιγμές μιας άλλης εποχής σε μια εμφάνισή της στη Λεμεσό. Στη Λεμεσό θα βρεθεί και ο Πάνος Κιάμος για μια εμφάνιση στις 26 Δεκεμβρίου.

Από τις εμφανίσεις των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα βρεθεί στις 28 Δεκεμβρίου και πάλι στη Λεμεσό.

Και επειδή αρκετοί είναι οι φαν του έντεχνου τραγουδιού, ένας από τους πλέον αγαπημένους εκφραστές, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στη Λευκωσία σε μια μοναδική εμφάνιση. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, υπό τη μαεστρία του Σταύρου Ξαρχάκου, θα πραγματοποιήσουν επίσης δυο εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Και τέλος… παραμονή των Φώτων, στις 5 Ιανουαρίου, ο Λευτέρης Πανταζής θα πραγματοποιήσει μια μοναδική εμφάνιση στη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα