Οι παλιοί και οι νέοι της «Ταξιαρχίας»

ΑΡΗΣ
Την παρουσίαση του φετινού ρόστερ πραγματοποίησε χθες στο βοηθητικό του γήπεδο ο Άρης. Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους μίλησε στον κόσμο που έδωσε το «παρών» του, τονίζοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοηθούν για να είναι ο Άρης μια ομάδα ισχυρή, όπως το απέδειξε και πέρυσι, μια ομάδα που μπορεί να δώσει πάρα πολλά στη μεγάλη κατηγορία που είναι και φέτος ο στόχος μας. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να δούμε περισσότερο κόσμο φέτος κοντά στον Άρη, να έρχεται

στο γήπεδο, γιατί είναι το μόνο πράγμα που έλειψε πέρυσι από την ομάδα.

Ο κόσμος. Τον χρειαζόμαστε και θα μας έκανε πολύ χαρούμενους. Θα δείτε τα νέα αποκτήματα της ομάδας που ήρθαν για να μας ενισχύσουν και να μας κάνουν πιο ποιοτική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Θα δώσουμε πολλές χαρές φέτος στον κόσμο και πολλές λύπες σε αυτούς που δεν θέλουν να πηγαίνει καλά ο Άρης».

Η λεμεσιανή ομάδα παρουσίασε τις 15 μετεγγραφές που έκανε. Απέκτησε τους τερματοφύλακες Γκότφριντ Γκολθ (Βραζιλιάνος), Νίκο Γιαννακόπουλο (Έλληνας) και τον Σίμο Τσιάκκα. Στην άμυνα ενισχύθηκε με τους Κριστιάν Πούλχακ, Αντρέι Ράντου (Ρουμάνοι), Άρη Τζιτζικαλάκη, Νίκο Παντίδο (Έλληνες) και Άλβαρεθ Μενέντεθ (Ισπανός). Για τη μεσαία γραμμή ήρθαν οι Χάρμονι Ικάντε (Νιγηριανός), Μαριάνο Μπεριέξ (Αργεντινός με κροατικό διαβατήριο), Αντρέας Φράγκου και Ροτζέριο Μάρτινς (Βραζιλιάνος). Τα φτερά ενισχύθηκαν με τον Στέφανο Μαρτσάκη (Έλληνας), ενώ η επίθεση με τους Βασίλη Σκούρτη (Έλληνας) και Σαντάτ Μπουκαρί (Γκανέζος).

Από το περυ6σινό ρόστερ έμειναν οι Θεοφίλου, Χριστοφόρου, Κυριάκου, Ευσταθίου, Παναγή, Παχίπης, Μαλεκκίδης, Αντωνίου, Κύπρου και Χαραλάμπους, ενώ από τους ξένους συνεχίζει μόνο ο αρχηγός Μάρκος Μαραγκουδάκης, ενώ προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι Στεφάνου, Μασόνου και Χριστοδούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα