Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με ανατροπή!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.

Με την έναρξη του αγώνα η Ομόνοια πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μπήκε πιο επιθετικά κυκλοφορώντας τη μπάλα και πιέζοντας ψηλά, με τον ΑΠΟΕΛ να εξισορροπεί στη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξαν οι πράσινοι στο 29ο λεπτό όταν μετά από ωραία ατομική

ενέργεια ο Παπουλής βρήκε τον Ανσαριφάρντ και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μπέλετς γράφοντας το 1-0. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Σωφρόνης Αυγουστή αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν υποδείχθηκε φάουλ υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν το ματς στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά του Καρώ μετά από κόρνερ στο 52’, ενώ στο 58’ έφτασαν κοντά στην ανατροπή με κεφαλιά του Κονσταντίνοφ, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR και επανεξέταση της φάσης στο on field review, το τέρμα ακυρώθηκε.

Στο 69ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Αντρέας Καρώ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Στο 85ο λεπτό οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς σκοράροντας και πάλι από στατική φάση, με τον Μπεν να εκτελεί κόρνερ και τον Ντάλσιο από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, γράφοντας το τελικό 2-1.

Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για την 1η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα