Ομόνοια: Όταν έχει ψυχολογία…

Η Ομόνοια πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και κλείδωσε την 4η θέση της βαθμολογίας.


Οι πράσινοι απέδειξαν για άλλο ένα παιχνίδι ότι, όταν έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους είναι άλλη ομάδα. Η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στα πρώτα στάδια του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με την Ομόνοια να δείχνει ότι μέχρι το ημίχρονο δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς και να ισοφαρίσει. Σε εκείνη την στιγμή (στο 43’ του αγώνα),

ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, Άντραζ Κίρμ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Κάπου εκεί στο γήπεδο παρουσιάστηκε… άλλη ομάδα!
Μέσα σε λίγα λεπτά, η Ομόνοια έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάει στα αποδυτήρια με το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία με το μέρος της, ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και παρουσιάστηκε φρέσκια, φτιάχνοντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ντεγκρά.

Σε γενικές γραμμές οι πράσινοι ήταν καλή και καλείται στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση να δώσει συνέχεια, εκμεταλλευόμενη την καλή ψυχολογία που είναι μεγάλο σύμμαχος για την Ομόνοια…

Keywords
Τυχαία Θέματα