Πάφος: Προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα - Τραυματίστηκαν 4 πεζοί

Ο τραυματισμός πέντε προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίας οδικής σύγκρουσης που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Πέμπτη γύρω στις 21:30 αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος στην παραλιακή οδό της Γεροσκήπου με δυτική πορεία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά βρέθηκε εκτός δρόμου.

Στην προσπάθεια του να επαναφέρει το όχημα του στον δρόμο, ο οδηγός έχασε εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που κατέληξε αριστερά εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να προσκρούσει

σε σταθμευμένο όχημα.

Το σταθμευμένο όχημα ένεκα της σύγκρουσης προσέκρουσε σε δεύτερο σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα νεαρά πρόσωπα ηλικίας 19 ετών, που στέκονταν ανάμεσα στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τόσο ο οδηγός όσο και οι τέσσερις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό δεν έφεραν οποιαδήποτε σοβαρή κάκωση όμως κρατήθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 16mg (το επιτρεπόμενο όριο είναι 22 mg) ενώ ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Οι εξετάσεις για τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρή 68χρονη που έπεσε από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα