Περδίκης για διορισμό Θεοδοσίου: Ο ΠτΔ αγνόησε την έκκληση του Κινήματος

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον διορισμό της κυρίας Αντωνίας Θεοδοσίου.

«Ανεξάρτητα από την αξία αυτού του ατόμου που δεν αμφισβητείται η παρουσία, η δράση και η εμπειρία της, εμείς για πολιτικούς και μόνο λόγους θεωρούμε ότι δεν μπορούσε για κανένα λόγο να συμπεριλάβει σε αυτόν τον ανασχηματισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέλος του Κινήματος Οικολόγων.  Δεν έκανε

καν τον κόπο να ρωτήσει ποια είναι αυτά τα βασικά στοιχεία στα οποία διαφωνούμε για να τα συζητήσουμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Περδίκης.

Συνέχισε λέγοντας «θα τον δούμε και την Παρασκευή για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του στα αιτήματα μας σε σχέση με τον Ακάμα. Στην πράξη θα φανεί αν έχει την θέληση να πλησιάσει σε αυτά που λένε οι Οικολόγοι στο θέμα του Ακάμα».

Δείτε επίσης: Με καρφιά η ομιλία Χριστοδουλίδη: «Είμαστε υπόλογοι στον λαό σε κανέναν άλλο»

Μετέπειτα για τον διορισμό είπε ότι «δεν έχει παραβίαση από πλευράς καταστατικού από την κ. Θεοδοσίου για να υπάρχει οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο.

Παραμένει όμως κατά τη δική μου άποψη πολιτικά απρεπές, ενώ ο πρόεδρος του κινήματος συμμορφούμενος με τις θέσεις του κινήματος και τις αποφάσεις των συλλογικών σωμάτων του κινήματος είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν θα ήθελε να διορίσει Επίτροπο Περιβάλλοντος από τις τάξεις του κινήματος ο κ. Χριστοδουλίδης αγνόησε πλήρως αυτή την έκκληση του κινήματος. Έκανε αυτό που θεωρούσε για την Κυβέρνηση του καλύτερο».

Εντωμεταξύ σε tweet του ο κ.Περδίκης ανέφερε, «Κουτσια καθαρισμένα φιλε. Είπαμε όχι στον διορισμό από πριν, λέμε και μετά. Ένα όχι πλήρως τεκμηριωμένο πολιτικά. Παρά τα προσόντα και τις ικανότητες της, τα πολιτικά επιχειρήματα είναι δεδομένα. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

Κουτσια καθαρισμένα φιλε. Είπαμε όχι στον διορισμό από πριν, λέμε και μετά. Ένα όχι πλήρως τεκμηριωμένο πολιτικά. Παρά τα προσόντα και τις ικανότητες της, τα πολιτικά επιχειρήματα είναι δεδομένα. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

— George Perdikis (@gperdikes) January 10, 2024

Διαβάστε επίσης: Συγκινημένη η 1η γυναίκα Υπ.Γεωργίας: «Απευθύνομαι στους ανθρώπους του μόχθου»

Keywords
Τυχαία Θέματα