Πετρίδης: "Όταν δούμε την κλήρωση της Δευτέρας..."

Δηλώσεις πριν από τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρόμος Πετρίδης.

Αναλυτικά:

"Απόψε παίζεται η πρώτη θέση, εμείς θα προσπαθήσουμε να τη διεκδικήσουμε. Θέλουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι, η αγωνία πάντα υπάρχει. Είμαστε λίγο πιο άνετοι γιατί η πρόκριση είναι τελειωμένοι, θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Προσπαθούμε να κρατούμε τις εμπειρίες και τις καλές αγωνιστικές αξίες

που έχει ο Ολυμπιακός. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για το γήπεδο, θα δούμε μακάρι να προχωρήσει. Είναι η συγκομιδή βαθμών για το μέλλον μας. Αύριο που θα δούμε με ποιες ομάδες θα είμαστε στην κλήρωση, μετά θα διαπιστώσουμε τι έχει πετύχει φέτος ο ΑΠΟΕΛ".

"Μεγαλώνουμε σε κάθε παιχνίδι, είναι διαφορετική η εμπειρία. Η εμπειρία μας, μας έχει δώσει μία δυναμική και στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχουμε δώσει τους διπλάσιους αγώνες από ότι άλλες κυπριακές ομάδες, βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα και σε θέμα φυσικής κατάστασης. Ο προπονητής μας είναι ο κατάλληλος για να επιλέξει".

"Ελπίζω να έχουμε θετικά, θα μπούμε σε πιο εντατικό διάλογο την ερχόμενη εβδομάδα, έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα μαζί τους"

Keywords
Τυχαία Θέματα