Πρεμιέρα για το Παφίτικο Καρναβάλι

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Παφίτικο Καρναβάλι», με την πανηγυρική είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην Πάφο.

Η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου και της συνοδείας του σήμερα Τσικνοπέμπτη θα γίνει στις 5.00 μ.μ. το απόγευμα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και με τη συνοδεία των μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χ’’ Ευτυχίου.

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου θα συνοδεύουν κορίτσια της Σχολής Ρυθμικής Γυμναστικής Δέσπως Ιακώβου.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος που φέτος θα υποδύεται τον Βασιλιά Αγαπήνωρα που χτίζει την πόλη της Πάφου θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο

Νεόφυτου Νικολαΐδη, θα περάσει μπροστά από το Νέο Δικαστικό Μέγαρο και θα καταλήξει στο Χώρο Στάθμευσης απέναντι από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου (οδός Νίκου Νικολαΐδη).

Στο άρμα, εκτός από το Βασιλιά Αγαπήνορα, θα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος ενώ το άρμα θα συνοδεύεται από χορεύτριες που θα είναι ντυμένες εργάτες, με κράνη και γιλέκα εργασίας, που αφήνουν για λίγο το εργοτάξιο για να συνοδεύσουν το βασιλικό άρμα.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχήμα ``Ιχθύς`` του Σωκράτη Τερπίζη και χοροί από τις Σχολές Χορού ``Studio 6`` Eλεάνας Κωστάκη,DanceStudio ``Vera`` Svetlana Ιωάννου,Σχολή Ρυθμικής Γυμναστικής Δέσπως Ιακώβου και B.M.S. Dance Studio Kατερίνας Τζιάμαλη.

Στο μεταξύ ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει, με σχετική ανακοίνωση του, ότι την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις της τροχαίας κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πόλη.

Συγκεκριμένα από τις 4.30 μ.μ. μέχρι και τις 6.00 μ.μ. τμήμα της λεωφόρου Νεόφυτου Νικολαΐδη (δρόμος κυβερνητικών κτηρίων), ο δρόμος στην οδό Χαράλαμπου Μούσκου και 1ης Απριλίου θα είναι κλειστοί.

Ο Δήμος Πάφου απευθύνει έκκληση στους οδηγούς όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας Πάφου και Τροχονομίας του Δήμου Πάφου για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Καλεί επιπρόσθετα τους ενδιαφερόμενους για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 26935523 και 26822218.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα