Σαββατοκύριακο σχεδόν.. στον πάγο!

Με βροχές ξημερώνει το Σαββατοκύριακο εξαιτίας χαμηλού βαρομετρικού βορειοδυτικά της Κύπρου που θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος. Στα δυτικά και βόρεια κυρίως παράλια αναμένεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή και σε κάποιες ορεινές περιοχές ελαφρά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα πέσει

στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αλλά και χιόνια σε κάποιες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές.

Βροχές και άνεμοι το σκηνικό της νέας εβδομάδας

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές, ενώ κατά διαστήματα θα πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα