«Σε μια στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν»-Έρανος για τον Ραφαήλ Στυλιανού

«Σε μια στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν και να αλλάξουν. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας», μ΄αυτά τα λόγια απευθύνει έκκληση προς όλους μας  ο νεαρός Ραφαήλ Στυλιανού, ζητώντας οικονομική ενίσχυση ώστε να πετάξει για τη Γερμανία.


Ο Ραφαήλ Στυλιανού  διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με οξεία λευχαιμία. Για μήνες, πολίτες  από όλη την Κύπρο προχώρησαν σε δειγματοληψία εύρεσης συμβατού δότη μυελού των οστών χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, πήρε με δύναμη

την απόφαση να ταξιδέψει σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία για να ξεκινήσει τις θεραπείες μεταμόσχευσης. Το κράτος, ωστόσο, μπορεί να καλύψει το χρηματικό ποσό για την ιατρική περίθαλψη του στην χώρα, όχι όμως την μεταφορά, σίτιση και παραμονή του ίδιου αλλά και του συνοδού του.

«Γνωρίζω ότι οι καιροί, λόγω της πανδημίας, είναι δύσκολοι για καθένα από εμάς. Ακόμη και η πιο μικρή εισφορά για εμένα είναι πολύ σημαντική», είπε μιλώντας στο SigmaLive o Ραφαήλ Στυλιανού.

Εξήγησε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δικός μου δότης. Συνεχίζω κανονικά τις χημειοθεραπείες μου αλλά στη Γερμανία θα μπορώ να αρχίσω τις θεραπείες μεταμόσχευσης και να βρεθώ πιο κοντά στην ανάρρωση.

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει στην προσπάθεια του Ραφαήλ μπορεί μέσω τους πιο κάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

357034586115

CY62 0020 0195 0000 3570 3458 6115

Quick pay 99934092

•Ελληνική τράπεζα(Σε 1-2 μερες θα είναι έτοιμο)

•Υπάρχουν και κουπόνια των 5€

Για περισσότερες πληροφορίες

Νίκη :99422667

Μαριος: 99630282

Άδεια εράνου:

Διαβάστε επισης:

Ο Ραφαήλ Στυλιανού ζητάει ένα λεπτό από τον χρόνο μας-Ψάχνει δότη μυελού οστών

Ο Ραφαήλ ζητά τη βοήθειά μας για να βγει ξανά νικητής (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα