Σκηνές απείρου κάλλους μεταξυ Δ.Κοντομηνά και Η.Κασιδιάρη

Σκηνές απείρου κάλους είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι παρακολουθούσαν την εξεταστική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, στην οποία κατέθεσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Συγκεκριμένα κατά την εξέταση του ισχυρού άνδρα του Alpha, τα αίματα άναψαν όταν το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Οι ερωτήσεις του βουλευτή

μύριζαν από την αρχή…μπαρούτι με αποτέλεσμα η έκρηξη να μην αργήσει να έρθει.

Ερωτώμενος για το θέμα της φοροδιαφυγής, απάντησε, «κατηγορούμαι για φοροδιαφυγή αλλά δεν υπάρχει- στα Δικαστήρια θα αποδειχθεί η αλήθεια», ενώ σχετικά με τη μετοχική σύνθεση του σταθμού είπε ότι οι μετοχές είναι στο όνομα της κόρης του και ο ίδιος δεν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ALPHA.

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, υποστήριξε ότι ο Alpha στον διαγωνισμό για την παραχώρηση τηλεοπτικών αδειών έχει υποβάλει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Υποστήριξε ότι τα περισσότερα από τα δάνεια του Ομίλου είναι εξυπηρετούμενα, εκτός από μία καθυστέρηση που υπάρχει σε δάνειο με μία τράπεζα οφείλεται σε αντιδικία μαζί της.

Ο κ. Κοντομηνάς σχετικά με τη Λίστα Λαγκάρντ δήλωσε: «Δεν περιλαμβάνομαι στη λίστα Λαγκάρντ γιατί ουδέποτε ήμουν κάτοχος λογαριασμού στην τράπεζα HSBC της Γενεύης»

Keywords
Τυχαία Θέματα