Σουάρες προς τους παίκτες της Εσπανιόλ: "Είστε σκουπίδια"

Μετά τα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ συνεχίστηκαν και στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα με τον διαιτητή να καταγράφει τα πάντα στο φύλλο του αγώνα.



Σύμφωνα με την αναφορά του διαιτητή, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ο Λουίς Σουάρες συνέχισε να προκαλεί τους παίκτες της Εσπανιόλ και μετά την λήξη της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την φάση των "16" του Copa del Rey.

Οι κόντρες μεταξύ των

δυο παικτών, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οδήγησαν τον διαιτητή να δείξει πολλές φορές την κίτρινη κάρτα και δυο φορές την κόκκινη, όμως δεν έμειναν εκεί καθώς οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως αναφέρει η "marca.com" ο Μαρτίνεθ Μουνουέρα ήταν παρών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ του Σουάρες και ορισμένων παικτών στη φυσούνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ.

Συγκεκριμένα τι αναφέρει ο Μουνουέρα: "Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες περίμενε τους παίκτες της Εσπανιόλ στη φυσούνα και τους είπε τα εξής: 'Εδώ σας περιμένω, είστε σκουπίδια'. Στην συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και των τεχνικών επιτελείων των δυο ομάδων για να χωρίσουν τους παίκτες".

Εφόσον ο διαιτητής είδε τα πάντα και τα κατέγραψε αναμένεται τιμωρία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας στον Ουρουγουανό επιθετικό της Μπάρτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα